Contact

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op de locatie:

Email adres: info@alfasaga.nl
Telefoon: 06-38019687 (bellen/sms/whatsapp)

Hoe kom ik bij Álfasaga? Het adres van de zomer locatie is Groningerweg 39 in Peize. De winter locatie is aan de Bongveenweg 1a in Bunne. Je bent altijd welkom om kennis te maken maar wel graag eerst een afspraak hiervoor maken, aangezien beide stallen niet op mijn eigen terrein liggen.

Het adres in Peize kan wat lastig te vinden zijn, hierbij een gedetailleerde beschrijving:

– Komend vanuit de de richting Groningen/Hoogkerk op de N372, rijd je Peizermade uit. Je gaat dan al vrij snel over een lage brug heen over water (dit zie je vooral aan je linkerhand liggen), hierna is bij het eerste groepje huizen aan je rechterhand. Je rijdt er net voorbij, dan kan je rechts een verhard weggetje in. Dan rijd je even door lángs het huis van de buren, en de derde laatste inrit vóór een hek onderaan de dijk, sla je rechts in (een pad met grijze steentjes). Rij dit uit en dan parkeer je voor het huis waar je bij aankomt
– Komend vanuit de richting Peize is het ná benzinestation Avia (aan je rechterhand) het tweede cluster huizen aan je linkerhand (dus eerst langs een eerste boerderij links, dan weer een stuk polder en dan het volgende groepje huizen links)